Egaliseren van houten vloeren

Om een gietvloer op houten vloeren te kunnen plaatsen, is het essentieel dat deze vloeren volledig vlak en dicht zijn. Indien je houten vloer niet aan deze criteria voldoet, biedt egaliseren de uitkomst.

Er bestaan diverse egaliseermethodes, die afhankelijk zijn van de specifieke situatie. In sommige gevallen is het noodzakelijk om eerst plaatmateriaal op de houten vloerdelen te schroeven voordat er geëgaliseerd kan worden.

Bij Paulich Vloerenbedrijf zorgen we voor een vakkundige egaliseeroplossing voor volledig dichte houten vloeren met speciaal daarvoor bestemde egaline. Op deze manier garanderen we een perfecte basis voor je nieuwe gietvloer. Voordat we beginnen met het egaliseren van je houten vloer, voeren we een uitgebreid overleg met je. Wij streven ernaar om je geen onaangename verrassingen te bezorgen. Dankzij onze dagelijkse ervaring met het egaliseren van houten vloeren kunnen wij je vooraf duidelijk informeren over onze werkwijze, planning en kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kunnen wij zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Offerte Aanvragen

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvend vloeradvies van Robert Paulich aanvragen

Vrijblijvend vloeradvies