Epoxy Gietvloeren

Epoxy gietvloeren hebben een industrieel karakter met een decoratieve uitstraling en is waterdicht. Een epoxy gietvloer heeft een hoge belastbaarheid, is slijtvast en bovendien duurzaam. Een epoxy gietvloer werd vroeger steevast gebruikt voor de inrichting van een loods, fabriek, productiehal of andere grote werkruimte.

Epoxy vloeren zijn duurzaam en zeer geschikt voor naadloze en vuilwerende vloeren, zoals bijvoorbeeld een garagevloer. Er is met deze vloerafwerking veel mogelijk als het gaat om afwerking en kleur. De belangrijkste kenmerken van een epoxy gietvloer waarom vaak voor deze soort gietvloer gekozen wordt zijn:

  • Naadloos en veilig
  • Extreem hoge belastbaarheid
  • Slijtvast en vloeistofdicht
  • Hygiënisch verantwoord
  • Stofvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Veel keuze als het gaat om kleuren

Epoxy gietvloer op maat gemaakt

De epoxy gietvloeren kunnen in hoogglans worden afgewerkt maar zijn ook in een matte variant leverbaar. Om een epoxy vloer uniek en opvallend te maken is het mogelijk om gebruik te maken van decoratieve kleurvlokken. Een keuze voor een epoxy vloer is een keuze voor een vloer op maat en gebaseerd op uw voorkeur. Maak bijvoorbeeld gebruik van een geluidsdempende laag en maak een keuze voor de mate van anti-slip oftewel hoe glad of grof wilt u de epoxy vloer hebben? Kiest u zakelijk voor een epoxy gietvloer, dan is het ook mogelijk om een bedrijfslogo in de vloer te verwerken.

Prijzen van epoxy gietvloeren

Omdat er bij een epoxy gietvloer veel mogelijkheden zijn is het lastig om een inschatting te maken op prijs en heeft ieder aspect invloed op prijs per m2. Weet u al precies wat u wilt of wilt u geïnformeerd worden door een gietvloer specialist? Aarzel niet en neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een op maat gemaakte offerte met een scherpe prijs.

Offerte Aanvragen

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvend vloeradvies van Robert Paulich aanvragen

Vrijblijvend vloeradvies