Kiest u voor een gietvloer?

Is uw keuze gevallen op een gietvloer? Volgens Paulich Vloeren een verstandige keuze want geen vloertype dat zo duurzaam is als een van de vele soorten gietvloeren. Belangrijk hierbij is wel dat u met een specialist op het gebied van gietvloeren aan de slag gaat. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u goed helpen.

Elke soort vloer heeft zo zijn charme. Wat bij iedere gietvloer voorop staat is een strakke en naadloze vloer waar u kunt genieten van comfort en kwaliteit. De specie van een gietvloer is vaak gebaseerd op epoxy of polyurethaan maar de keuze voor een gietvloer kan ingewikkeld zijn. Wij leggen u uit waarom u het beste voor een bepaalde gietvloer kunt kiezen of waarom juist niet!

Offerte aanvragen?

De gietvloeren worden vaak gebruikt bij grote ruimtes die veel worden gebruikt en zijn vaak ook geschikt in publieke en/of openbare ruimtes. Zo ziet u gietvloeren bijvoorbeeld terug in:

  • Ziekenhuizen en bijvoorbeeld tandartspraktijken
  • Universiteiten en scholen
  • Werkplaatsen en garages
  • Horeca-etablissementen
  • Parkeergarages of technische ruimtes

Bij gietvloeren geldt vrijwel altijd dat wanneer de ruimte groter wordt de prijs voor een vierkante meter lager zal liggen. Voor bovenstaande situaties geldt dan ook dat het naast een praktische oplossing ook een relatief goedkope vloer is. De keuze voor een gietvloer is vaak een duurzame keuze aangezien ze een lange levensduur hebben, daarnaast zijn gietvloeren eenvoudig te onderhouden en is het mogelijk om de gietvloer helemaal naar uw wens vorm te geven.

Voordelen van een gietvloer?

Een gietvloer is duurzaam en ogen vaak rustig in een grotere ruimte en bovendien lijkt de ruimte voorzien van een gietvloer ook vaak groter. Naast de al genoemde voordelen is een gietvloer ook eenvoudig te onderhouden en bovendien ook geschikt voor intensief gebruik. Wanneer u kiest voor een gietvloer heeft u de luxe dat u zelf precies de kleur kunt kiezen die u wenst aangezien wij iedere kleurencombinatie op basis van de beschikbare RAL- en NCS-kleuren.

Welke types gietvloeren zijn er?

Weet u niet zeker wat voor type gietvloer u moet kiezen of wilt u de meest praktische oplossing voor uw situatie? Bij Paulich Vloeren werken wij door de jaren heen het meest met de volgende type vloeren:

Naast deze soorten vloeren kunnen wij u ook helpen met alle andere soorten gietvloeren afhankelijk van uw wensen en eisen. Neem nu contact met ons op, vul een offerteformulier in, dien een terugbel-verzoek in of vraag vrijblijvend een vloeradvies aan en wij helpen u graag verder met de keuze voor de beste vloer voor uw situatie.

Heeft u vrijblijvend advies nodig voor uw gietvloer?

Vrijblijvend vloeradvies