Polyurethaan gietvloeren

Polyurethaan gietvloeren staan ook wel bekend als PU vloeren. De polyurethaan gietvloeren zijn net als de meeste gietvloeren duurzaam en hygiënisch en hebben daarnaast veel meer voordelen. Al in de jaren ’90 zijn de zogenoemde PU vloeren enorm populair geworden in de (destijds) moderne woningen die gebouwd werden. PU vloeren voelen warm en zacht aan en hierdoor zijn ze enorm populair geworden, andere voordelen van een polyurethaan gietvloer zijn:

  •  Vlak maar ook zeer elastisch
  • Eenvoudig te combineren met vloerverwarming
  • Geluiddempend en bovendien UV-bestendig
  • Net als andere gietvloeren kras- en slijtvast

Kleuren en afwerking van uw gietvloer

Naast al deze voordelen wordt er ook veel voor deze variant gekozen omdat er gekozen kan worden voor alle mogelijke kleurcombinaties. Onze ervaring is dat twee tinten die dicht bij elkaar liggen het beeld van de gietvloer iets minder egaal maakt en wanneer er gebruik wordt gemaakt van tinten die meer verschillen uw gietvloer een ‘marmerachtig’ beeld geven.  Daarnaast kun u zelf ook een keuze maken als het gaat om de afwerking van de vloer.

Wilt u meer weten over een polyurethaan gietvloer? Neem contact met ons op en wij laten u meer weten over de voordelen, mogelijkheden of prijsvoering van een polyurethaan gietvloer en creëren met u een op maat gemaakte gietvloer.

Offerte Aanvragen

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvend vloeradvies van Robert Paulich aanvragen

Vrijblijvend vloeradvies