Vloerverwarming

Epoxy gietvloeren hebben een industrieel karakter met een decoratieve uitstraling en is waterdicht. Een epoxy gietvloer heeft een hoge belastbaarheid, is slijtvast en bovendien duurzaam. Een epoxy gietvloer werd vroeger steevast gebruikt voor de inrichting van een loods, fabriek, productiehal of andere grote werkruimte.

Epoxy vloeren zijn duurzaam en zeer geschikt voor naadloze en vuilwerende vloeren, zoals bijvoorbeeld een garagevloer. Er is met deze vloerafwerking veel mogelijk als het gaat om afwerking en kleur. De belangrijkste kenmerken van een epoxy gietvloer waarom vaak voor deze soort gietvloer gekozen wordt zijn:

  • Naadloos en veilig
  • Extreem hoge belastbaarheid
  • Slijtvast en vloeistofdicht
  • Hygiënisch verantwoord
  • Stofvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Veel keuze als het gaat om kleuren

Bij het overwegen van een gietvloer zijn er vaak bijkomende aspecten zoals vloerverwarming en vochtproblemen die aandacht vereisen. Wij bieden een totaalpakket aan waarbij we niet alleen de gietvloer verzorgen maar ook oplossingen bieden voor deze gerelateerde disciplines. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt en profiteert u van bijbehorende garanties.

Uitvoering:

– Installatie van vloerverwarming als hoofdverwarming voor een oppervlakte van ongeveer … m^2.

– Afwerking van vloerverwarming-sleuven met PCI Polyfix herprofileringmortel, een materiaal dat de warmte efficiënt naar het oppervlak geleidt.

– Levering en aanbrengen van een drukverdelende laag van circa 10 mm, voorzien van polyester wapeningnetten.

De vloerverwarmingsbuizen worden gelegd volgens het slakkenhuispatroon. We installeren een groeps prof. vloerverwarmingsverdeler, uitgerust met een energiezuinige Grundfos Alpha2 A Label Pomp, maximale beveiliging, vulkraan, ontluchters, retour hoofdafsluiter, thermostaatknop, groepsafsluiters en temperatuurmeters. Deze verdeler wordt aangesloten op de leidingen van uw cv-verwarmingsinstallatie.

De vloerverwarmingsinstallatie wordt grondig getest en bedrijfsklaar opgeleverd.

Onze voordelen:

– Professionele montage door onze eigen ervaren monteurs.

– Indien nodig, deskundig advies bij u thuis.

– Gebruik van alleen hoogwaardige materialen en gereedschappen.

– Elke zone heeft zijn eigen groep(en).

– Stofvrije installatie met de buizen gelegd volgens het slakkenhuispatroon.

– Aansluiting op uw cv-verwarmingsinstallatie volgens de normen van de energiemaatschappij.

– Bij installatie als hoofdverwarming worden de vloerverwarmingsbuizen om de 10 cm ingefreesd.

– We gebruiken 14×2 mm blauwe vloerverwarmingsbuis, 5-laags zuurstofdicht en Kiwa/Komo gecertificeerd met garantiecertificaat.

Extra voordelen van onze werkwijze:

– Geen hak- en breekwerk in uw woning.

– Geen verhoging van uw bestaande vloer.

De installatie van vloerverwarming als hoofdverwarming is binnen één dag gerealiseerd, van stofvrij inslijpen tot aansluiting op uw cv-verwarmingsinstallatie.

Belangrijk: Oneffen ondervloeren dienen eerst geëgaliseerd te worden om te voorkomen dat de vloerverwarmingsbuizen niet goed in de vloer klemmen en eruit schieten.

Kosten: De aansluiting van de vloerverwarming is in de prijs inbegrepen tot een maximale afstand van 1,5 meter in dezelfde ruimte vanaf een knelleiding.

Onze vloerverwarming is eenvoudig en nauwkeurig regelbaar, zorgt voor snelle opwarming van uw vloer, biedt een comfortabele en gelijkmatige warmte, vermindert luchtcirculatie (wat leidt tot minder allergieklachten), bespaart energie (tot 15%) en heeft een lange levensduur. Bovendien is onze hoofdvloerverwarming uitstekend te combineren met warmtepompen en zonnecollectoren.

Offerte Aanvragen

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvend vloeradvies van Robert Paulich aanvragen

Vrijblijvend vloeradvies