Vochtwering

In een markt waarin het onderscheidend vermogen steeds crucialer wordt, zijn de eisen van klanten aanzienlijk strenger geworden. Wij onderscheiden ons door het leveren van integraal maatwerk. Dit vertaalt zich in persoonlijk advies, uitgevoerd en gemonitord door onze eigen specialisten, en het verstrekken van langdurige garanties. Of het nu gaat om kelderlekkages, optrekkend vocht, lekkende dilataties, vochtige kruipruimtes of andere vochtgerelateerde problemen, wij bieden altijd een effectieve oplossing. Vochtbestrijding in optima forma is onze belofte.

Onderzoek & Advies

Een grondig onderzoek naar de aanwezige vochtproblemen vormt de basis voor een op maat gemaakt advies. Onze deskundigen voeren ter plaatse een gedetailleerd onderzoek uit om de mogelijke oorzaken te identificeren en deze informatie te verwerken in een gedetailleerde offerte. In deze offerte wordt helder uiteengezet wat de oorzaak van de vochtproblematiek is, hoe dit effectief kan worden aangepakt en welke garanties wij bieden. Zo bent u volledig geïnformeerd en weet u precies waar u aan toe bent.

Voorbereiding & Uitvoering

Een grondige voorbereiding is essentieel om onze werkzaamheden efficiënt en effectief uit te voeren. Onze specialisten zijn uitgerust met het juiste gereedschap en gebruiken voldoende afdekvoorzieningen om overlast tot een minimum te beperken. Dankzij hun ruime ervaring kunnen zij de vochtproblemen effectief aanpakken, waardoor uw eigendom jarenlang beschermd blijft tegen de schadelijke gevolgen van vocht.

Offerte Aanvragen

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvend vloeradvies van Robert Paulich aanvragen

Vrijblijvend vloeradvies